Новости

Squeeze Station – mišljenja, komentare, cijena, gdje kupiti

nabasao na ovo čudo od Infantino slučajno kada sam naručio navlaku za kišu za kolica na Amazonu, pa čak i sumnje nisu pojavili – Treba mi! Nalogu koji je dan prije rođenja svog sina, znajući da će odmah koristiti uređaj. A sada, došlo je vrijeme. Gleda u budućnost reći – Da, to je čudo, ne žalim za kupovinu! Dakle, mišljenje o sistemu pakovanja hrane za bebe od Infantino:

  • Zašto spakovati pire kada možete kupiti gotove?
  • Izgled sistem za pakovanja
  • Proces pakovanje pire, moguće teškoće
  • Pribor za sistem
  • video
  • Cijene u SAD-u i u Italiji

Zašto spakovati pire kada možete kupiti gotove Squeeze Station?

ideja sama od pirea pakirana u vrećama sa ponovo da se zapakuju poklopcem sjajan! Store pire sve dobro, osim jedne stvari – oni su izuzetno monotona. Ali pored misli o kombinaciji različitih okusa u jednom paket, bio sam privučen idejom da pakovanje povrća zemlji, voće i bobice. Znam da su savršeni, sezonske i uzgaja u regiji u kojoj je rođena beba. Jednostavna formula uspjeha!

Izgled sistem pakovanje Squeeze Station:

Jedva čeka vreme početka hranjenja počeo sam da testira benzinske postaje iz Infantino. Ovdje je kutija:

Komplet sadrži spremnik, pritisnite i 10 pakovanja. Morao sam kupiti još jedan paket od 50 paketa.

Kako koristiti Squeeze Station:

Sve je vrlo jednostavno. Potrebno je da vijak paket u kontejner, ispunite ga s bilo kojim sosom i gurnite novinarima paket. Zavrnite poklopac na paket i to je to!

pritisnite gura pire je dobar, ali previše teško za novinare nije potrebno, jer se može desiti da će kaša se pritisne kroz zidove gore, i ako pokušate to back to back, pire paket za pritisak izaći paketa nazad. Zato budite oprezni, bez žurbe.

Svi dijelovi sistema mogu se prati u perilici. Ovo je važno za mene, ne volim da peru ruke.

Šta još se može kupiti sa svojim sistemom pakovanje Squeeze Station:

Punjenje za postavljanje, možete kupiti pravu dodatnu opremu. Kupio sam kašiku koja se može navije na paket.

vrlo povoljno za hraniti bebu, koji još uvijek ne razumije kako sisati hranu iz paketa. U setu ovih žlice za dvoje.

Možete dalje kupovati bocu koja može biti ispunjen ne samo debele, ali tečnost pire, i kroz sistem.

kasnije saznao da pored takvog skup kao i ja, ima više fancy ambalažu, koja uključuje okvir i tri tenka umjesto jedne. Nego što je lakše? Nema potrebe da zadrži kapaciteta u ruci, može jednostavno clip na okvir. Stanica za razliku od jednostavnih skup se ne može kupiti samo na Amazonu, ali u Rusiji, na primjer, u akušerstvo ili ozonom.

Ovdje je video o tome kako se koriste stanice:

Cijene u SAD-u i u Italiji:

U SAD, ovo sada košta 20 $ + poštarina, koja ovisi o tome što proizvode koje ste kupili i ono što je broker prešao. I normalno upravljati isporuke oko 14-15 dolara po kilogramu. Stanice težak sa pakovanje 500 gr. Ja bih platio oko $ 7 + $ 1 osiguranje + $ 1 rukovanja parcele kao posrednik. Sve za oko 29 dolara ili 1624 rublje. Mnogo isplativije nego u Rusiji, gdje su cijene početi od 2800 rubalja. Ako postoji popust ili karticu lojalnosti, malo jeftiniji, ali ne dovoljno da odbije iskušenju kupiti u SAD-u. A ako ne želite čekati mjesec dana, možete preplatiti

Mira Bojević

Много се може рећи о њој, али можда је најважнија чињеница да је пажљива и импресивна. Наравно, она је такође дисциплинована, забавна и љубазна, али су у скраћеном испоруци, поготово имајући у виду да су помешани са захтевима добро.
Ипак, за њену пажљиву природу, за шта је тако добро. Пријатељи имају тенденцију да рачунају на њу и њен смисао за хумор кад год им треба навијати.

Наравно нико није савршен, а Ања има и низ мана у којима се такође бави. њена непромишљеност и презирљива природа не праве највећу компанију и стварају непријатне речи.
На срећу, тамна природа је ту да помаже у поправљању ствари када је то потребно.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *