Новости

Realquit – mišljenja, komentare, cijena, vredi kupovine?

Među sredstvima za cilj da pomogne onima koji su odlučili prestati pušiti, činilo se za terapeutska masaža biološki aktivnih mjesta na uhu s trgovačko ime Realquit. Ovo nije inovativno rješenje u General već novo za Evropu odluku kao sredstvo za odvikavanje od pušenja. Realquit – dva biomagnets smještena u specifične tačke na uhu. U stvari, to akupunkturne pritisak točke na uhu, i.e. ušne školjke.

Osnova metode realquit

Posebna cijena !!!. Kliknite i vidite !!!

Auriculariaceae je jedan od alternativnih terapija koji se proširio od sredine pedesetih godina XX stoljeća kroz napore francuskog istraživača, neurolog Field nogie (Paul Nogier).

Kao jedan od stručnjaka frenologija, Paul nogie je razvio metodu, čija je suština bila je činjenica da je ušne školjke je projekcija lokaciju fetusa u materici, a svaka tačka uha odgovara sa posebno dio tijela ili organa. Onda Paul nogie kompozitni referentne tačke na ušne školjke, koja se može koristiti za liječenje.

, porast interesa za auriculotherapy je osamdesetih godina u Institutu za refleksologije je provedena u vezi istraživanja, pušten je Atlas biološki aktivnih mjesta uha. Otprilike u istom godina, interes za auriculotherapy pokazali su medicinske naučno, istraživanja i kliničkih centara u Evropi i SAD-u obavlja klinički dvostruko slijepom kontrolisana studija, koja je pokazala da je u nekim slučajevima upotreba ovog metoda akupunkture vrlo je efikasna.

A opis metode

aurikulorefleksoterapii utjecaj na aktivne tačke se može učiniti pomoću različitih Arsenal stimulansa alata:. Akupresure prsti, akupunktura, Moksibustija, električna stimulacija, i smjera utjecaja magnetskog polja

Šta magneta se koriste u sistemu Realquit. Prema proizvođačima ovog sistema, pritisak na određene točke na ekvivalent efektima iglorefleksoterapevta vanjski uho, što dovodi do aktivacije specifičnih žarišta u mozgu odgovoran za žudnju za cigarete i dobijanje zadovoljstvo od pušenja.

ekspozicije se izvodi pomoću dva biomagnets, prekriveni zlato ~ 24 Karat. Pozlata (ovisno o stranci naći bijelo zlato ) potrebno je da se poboljša vodljiva svojstva magneta i štite kožu od mogućih iritacija je plemeniti metal, ne izaziva maceracija kože, zar ne izaziva alergije.

Vrste Realquit

 1. Uz uobičajene pozlata, i različitih veličina.
 2. obloženi belog zlata i iste veličine.
 3. S dvije vrste pokrivenost prodaju pod alternativno ime -. Smokeclips
 4. OL>

  djelotvornost sve tri varijante proizvodnje isto .

  Biomagnify igraju ulogu aktivatora bioloških poena. Oni su fiksne u određenom mjestu, lokacija i način utvrđivanja tačke za pričvršćivanje su priloženi korisnika, i držati magneti isključivo međusobnu privlačnost. Tako je jedna od prednosti Realquit ™ je neinvazivna, i.e. nema oštećenja kože.

  dva magneta nalaze se na vanjskom uhu: magnet veći posjetila unutrašnju stranu ušne školjke, a zatim izvana tako da je magnet je manji i fiksira Realquit sistema na vanjskom uhu. Magneti se nose za dvije do četiri sata dnevno. Preporučuje se da ih nose u ostatku sati.

  Kontraindikacije realquit

  Nošenje terapija Realquit set ne preporučuje za trudnice i pacijenti sa instaliranim pejsmejkera, defibrilatora, implantirane pumpe za kontinuirano inzulina, druge elektromedicinske uređaje.

  Prednosti realquit

  Pored neinvazivnih prednosti uključuju relativnu dostupnost sistema – se prodaje preko interneta i mreže distributera. U Realquit sistem može pružiti psihološku podršku prestati pušiti – posebno onih u sopstvene sposobnosti nije siguran.

  Postavite Realquit se može primijeniti u bilo prikladnije vrijeme, ne zahtijeva prethodne konsultacije sa lekarom. Takođe, ne uključuje dijetu ili bilo kakva ograničenja ili druge fizičke aktivnosti, ne nameće ograničenja na način života. Koristite Realquit je kompatibilan s drugim terapijama i lijekovima.

  Ručno realquit

  Realquit preporučuje se upotreba 2-4 sati dnevno. Mnogi od njih su magneti za 1-2 sata ujutro i 1-2 sata u popodnevnim satima ili pred spavanje. Ovi magneti su napravljeni sa dve različite veličine, manji promjera moraju biti postavljene ispred uha, i više, odnosno sa zadnje strane.

  S obzirom na međusobnu privlačnost magneta čvrsto će držati na uhu. Pre upotrebe Realquit ®, morate oprati i osušite ruke. Stoje ispred ogledala (ako radite iznad umivaonika, zatvorite odvod, kako se ne bi izgubili magnet), stavite magnet na desnom uhu u oblasti Oreo, kao što je prikazano na slici. Pažnju. Ako ste levoruki, onda magneti treba staviti na lijevo uho.

  Posebna cijena !!!. Kliknite i vidite !!!

  Ako je pogodio osjetljivo mjesto i osjetiti bol, lokaciju magneta može doći do promjene u okviru aktivne površine za ublažavanje nelagode. Ili se presele u ovih alternativnih zone ili na drugom uhu. Također, možete čak i ukloniti magneta za nekoliko sati, a nose ih kasnije.

  Kada imate želju za pušenjem i drugih negativnih faktora, kao što su anksioznost, glad, depresija, itd i ne nosi magneta, možete lagano pritisnuti ili masirajte aktivne zone u uho za 30-60 sekundi.

  Koristi magnete Realquit 6 – 7. dana, tokom kojih možete nastaviti pušiti kao i obično, ili da se smanji broj popušenih cigareta ili prestati pušiti. Ako i dalje vole pušiti dok koristite magneta, da se odrekne cigareta trebate na kraju 7. dan, ali da nastavi sa korišćenjem Realquit ®. Najvjerojatnije nakon 4 nedelje redovne upotrebe, magneti, više ne treba.

  Važno!

  U slučaju da Realquit se kao efikasno kako vam odgovara ne radi, prestanite da ga koristite, a zatim pokušajte odustajanje za nekoliko dana.

  Bilo da je razvod?

  Često se postavlja pitanje od strane ljudi koji su navikli skeptičan prema entuzijasta uveravanja o jedinstvenom svojstva sredstava za pušače. Magneti Realquit – ni panaceja ni čaroban lijek. To je efikasno sredstvo u realizaciji namjeru da odustane od pogubne navike, koje djeluju na fiziološke aspekt.

  Posebna cijena !!!. Kliknite i vidite !!!

  Da ublaže psihološku ovisnost, magneti ne može, smanjujući potrebu za nikotinom i blokira nepce, kao i lišavanje uobičajenih zadovoljstvo pušenja cigarete. Stop Smoking Realquit će pomoći samo onima koji su odlučni da se oprosti na cigarete i imaju dobru motivaciju za to.

  ;

  Kako razlikovati lažne od originalne?

  Kada kupujete Realquit bi trebao biti oprezni krivotvorine. U stvari, to je lako, ako znate listu razlika između original iz krivotvorenih

  Original Fake mjesto kupovine -. Na službenoj web stranici proizvođača, odnosno narudžbenicu below.No veze sa site.Quality pakovanja robe. Paket ima laminiranih štampanje boja površine na dvije strane je visoke kvalitete. Pakovanje uključuje tiskani, niske kvalitete proizvoda. Slika u boji je samo na jednoj strani. Pakovanje nema lak premazom.Proizvod ima korisnički priručnik, dostupan je u dvije verzije – na engleskom i talijanskom jeziku, volumen 32 p.Manual je fotokopija originalnog opcija je lošeg quality.The magneta su različite veličine, oni su savršeno smooth.Magnets iste veličine, imaju nazubljene rubove, tako da oni mogu donijeti značajne discomfort.Plating magnet – zlato (bijelo i žuto) .Externally, magnet izgleda kao bijelo metal.The paket ima posebnu karticu u kojoj je prilog i pozicioniranje magneta je isti na oba sides.Coincidence obrazac i lokacija je nestao.

  Buy Realquit i odvikavanje od pušenja zauvijek

  Možete kupiti biomagnify imati Realquit u online trgovini službenih proizvođača na najnižu cijenu u Indiji. Osim toga, dobit ćete dodatne poklone od naših partnera. Dostava na bilo koje od susjednih zemalja: Letonija, Litva, Estonija, Njemačka, Ukrajina, Bjelorusija, Moldavija, Gruzija, Armenija, Azerbejdžan, Kazahstan, Kirgistan, Tadžikistan, Uzbekistan, Turkmenistan. Ograničeno vrijeme ponuda!

  ;

Mira Bojević

Много се може рећи о њој, али можда је најважнија чињеница да је пажљива и импресивна. Наравно, она је такође дисциплинована, забавна и љубазна, али су у скраћеном испоруци, поготово имајући у виду да су помешани са захтевима добро.
Ипак, за њену пажљиву природу, за шта је тако добро. Пријатељи имају тенденцију да рачунају на њу и њен смисао за хумор кад год им треба навијати.

Наравно нико није савршен, а Ања има и низ мана у којима се такође бави. њена непромишљеност и презирљива природа не праве највећу компанију и стварају непријатне речи.
На срећу, тамна природа је ту да помаже у поправљању ствари када је то потребно.

You may also like...