Новости

MagnuFuel – mišljenja, komentare, cijena, vredi kupovine?

Ekonomski MagnuFuel goriva nedavno digli internetsku zajednicu na temu da li je nabavka ove divne instrumenta, što ne samo da spasi goriva, ali i uvelike poboljšati performanse vožnje vozila. Ali da li je zaista?

Posebna cijena !!!. Kliknite i vidite !!!

Da konačno shvatiti situaciju, mi ćemo analizirati Princip rada MagnuFuel, pogledajte u prednosti korištenja ovog ekonomajzera, zna svoju vrijednost, a odnose se i na mišljenja stručnjaka i običnih kupaca. Jer je jedini način da odgovor na pitanje:? FreeFuel, razvod, ili čiste istine

& nbsp;

Ono što je obećano MagnuFuel

proizvođača u ekonomajzera izjavljuje da FreeFuel su već dugo u velike potražnje u Europi i SAD-u?, Međutim, pregledava komentare operativnog iskustva uređaje iz stranih vozači još.

Osim toga, to je napomenuti da je uređaj lako može uštedjeti do 20% goriva za vozila kao što su automobili i kamioni, vozila za prijevoz putnika, motocikle, vodni transport, itd.

Osim MagnuFuel razlikuje od svojih konkurenata da je efekat njegove primjene je jednako važi za dvije vrste motora s unutarnjim izgaranjem, odnosno, radi i na benzin i dizel.

Kako funkcionira MagnuFuel?

Ekonomska MagnuFuel goriva na konstruktivan plan sastoji se od dva magneta nastao na temelju legura neodimijski (ND), željezo (Fe) i bor (B), koji čine visoke frekvencije magnetno polje, je u mogućnosti da prionuti molekularne lance ugljikovodika u manje čestice, na taj način ih aktivira.

Prema poduzeće, zelena stil, ugljikovodika mješavina pod uticajem promene temperature s vremena na vrijeme ugovora i širi, a atomi formiraju molekularne mreže. Zbog toga, oni nisu obogaćene kisikom, što dovodi do smanjenja oktanskog broja benzina ili dizel goriva, a gorivo je potpuno potroši.

S druge strane, MagnuFuell rješava navedeni problem na osnovu magnetne efekata grupisanja atoma ugljika odvajaju jedno od drugog.

Dakle, pružajući značajan porast na snagu motora, povećava svoju izdržljivost i efikasnost, kao i smanjenje količine štetnih emisija u atmosferu.

Da pravilno korištenje funkcije FreeFuel samo koristiti plastične stezaljke, instalirajte dodatnu opremu na tubu podnošenja goriva i to, u stvari, sve. Neophodne za pričvršćivanje predmeta isporučuje uz proizvod, ako bi se ovdje:

Prednosti ekonomajzera MagnuFuel

na nizu studija koje proizvođač kaže osnovu FreeFuel ima listu pozitivnih osobina:

  • prisustvo zamah efekat, koji se manifestira odmah nakon uređaja za fiksiranje;
  • uštede na potrošnji goriva do 20%;
  • uklanjanja ugljen skali unutar agregata;
  • povećanje snage (oko 5 KS) i vijek trajanja motora i benzina i dizela;
  • operacija MagnuFuel ne utječe na jamstvo automobila;
  • konačno, instalira samostalno, bez pomoći STO.

Deception ili istina – tek treba da uče, ali prvo ćemo pogledati cijene FreeFuel

.

Troškovi ekonomajzera MagnuFuel

ni u kom slučaju ne kupujte MagnuFuell iz neprovjerenih prodavaca. Činjenica da su neki trgovci kupovine roba od proizvođača, a zatim ga preprodaju po previsokim cijenama, drugi pokušavaju prodati loše kvalitete kineski lažni. Da ne padne za takav razvod, potražite ekonomičan na zvaničnom sajtu. Usput, moguće je da će vam kompanija nudi popust kad kupite proizvod ovdje:

Posebna cijena !!!. Kliknite i vidite !!!

& nbsp;

Kritike o FreeFuel: razvod ili uređaj stvarno rade

Kao što je već spomenuto, kako bi dali najviše objektivnu procjenu ekonomajzera MagnuFuell, mi ćemo se odnose na stavove stručnjaka i običnih vozače.

mišljenja stručnjaka

Prije nego što pročitate mišljenja, možete pročitati priču o jednom od vlasnika taksi usluga, koji na sva vozila postavljen ekonomičan i bio u stanju smanjiti troškove putovanja za 20%. Pročitajte blog vlasnika taxi “

Ja sam mehaničar sa 10 godina iskustva, u životu upoznao jednog takvog losion, ekonomično MagnuFuel goriva. Moram reći da je do njegove oči neće vidjeti službene rezultate na ovom uređaju, preporučuje se desno i lijevo neće.

Jedino što ja mogu preporučiti za one koji žele, ali nemaju sumnje da kupi uređaj da se dva neodymium magneta i popraviti ih sa selotejp na pravom mjestu. Ako se učinak neće što ste čekali, a onda slobodno da se MagnuFuell u prodavnici, i ne, to je bolje ne riskirati.

Alexey Kriventsov – mehaničara EM>

Posebna cijena !!!. Kliknite i vidite !!!

Za prvi put sa svojim kolegama Freefuel Morao sam da se suoči još početkom 90-ih godina, kada su doveli automobila iz Njemačke. Onda svaki drugi automobil visio kao dodatna oprema. Nedavno sam stavio MagnuFuell na svoj Lexus LS je četvrta generacija, uštede su odmah uočljive – 3-4 litara na 100 km. Što se tiče snage, evo ja nemam ništa da kažem, jer je sportski režim ne ide, ali sudeći po Komentari kupaca moja stotinu, povećanje je više nego primjetno.

Alexey Ignatyev – vlasnik stotinu EM>

koja radi Freefuel – Zapravo, ali izjave od strane proizvođača oko 20% potrošnje goriva, razvod, ili kako se to sada zove “marketinški trik”. Odnosno u laboratoriji da bi to bilo moguće. U praksi, međutim, rezultat u rasponu od 10-12% (u nekim slučajevima – 15%).

U toku primene ekonomija internih dijelova motora ne istrošiti ljubomoran manjoj stopi. Možda, za mene to je glavni argument da zatraži da se napravi izbor u korist MagnuFuel.

Igor Zhuk – upravljanje servisni centar EM>

U našoj radnji Freefuel u suprotnosti s Bang! Mi smo, pak, savjetovati naše klijente, mi odabrati optimalnu veličinu magneta pod određenim vrstama i količinama motora. Mi imamo u gradu za više od polovine vozača koristi ekonomajzer, koja je i sama potvrđuje kvalitetu i učinkovitost uređaja.

Samo sam htio dodati: u potrazi za potrošnju goriva, nema potrebe da se stavi određeni broj uređaja na jednom automobilu, nećete ništa postići. Uostalom, tu su i standard po kojem se izbor vrši pribor direktno ispod vašeg automobila. I ja znam jedan slučaj kada kupac uspio staviti šest Fries Pratite na svom GAZelle. Naravno, dobro to nije.

Eugene Doroshenko – zaposlen u auto shop EM> Jednom mi je bilo važno je da se poboljša vozne karakteristike automobila, ali sa našim kurs kupiti dobar proizvođača rezervnih dijelova je nerealno. Šta reći, ako je potrošni materijal – gorivo, motorno ulje, gume, kočnice jastučići dalje sav novac od sponzora i lavovski zarada. Ono što je bilo moje iznenađenje, kad sam na savjet prijatelja, prvi iskusio Freefuel. Mašina je dodao u brzini, čak i na 3-5 km / h. Mislim da je to pokazatelj “prostor” za svoj novac.

Alexander Kosigina – automobilista ​​EM>

Komentari kupaca MagnuFuel

Moj muž je insistirao na kupovinu Freefuel, ali snažno odbio izdvojiti novac za upitno troškove. Zato što je upoznala na internetu dosta informacija o ovom uređaju, gdje korisnici pišu o sadašnjosti razvod. Ali i dalje preklinjanja od native ljudi radilo

Pogledajte i:. Pregled najboljih navigatora Prestigio

Odmah nakon instalacije MagnuFuela otišao do vikendice. Obično na putu na oba kraja, su me 10 litara benzina, ovaj put mašinu trebalo više od 8. Dakle, sve strahove i komentare varanja nije potvrđena, naprotiv, za 2.000 …, imam veliki i, što je najvažnije, radi ekonomičan. Hvala vam, Green Style!

Eugene Mazurka (Stavropol) EM>

i korištenje vozilo koje se koristi skutera u Japanu. Da Freefuel moped “pojeo” najmanje 4 litre na stotinu, sada trošak od 3,4 L. uređaja savjetovao da susjed, kaže on, šta je bacanje novca, kažu, da je stari automobil bolje da dobije zamah, a potrošnja goriva je ostala gotovo ista, sa razlikom od 2 l

Onda mi je dodirnuo na brzu, ispostavilo se da je 2 litre benzina imamo u gradu je 40 UAH. MagnuFuell oko 360 UAH. Metodom jednostavne matematičke dolazimo do zaključka da je komšija VAZ 2121 ekonomično će platiti samo 900 km! I da li će i dalje biti?

PS Ljudi, prije nego što se negativno govori o Freefuel, uzmi kalkulator i izračunati stvarne koristi!

Gregory Fomin (Sumi) EM>

je prije dvije godine, instaliran na mom Jeep američki ekvivalent French Fries Full iste neodimijski legure. Goriva se konzumira kao i prije. U isto vrijeme uočili dvije zanimljive stvari. Prvo, u zimi je auto bolje početi. Drugo, sada je razlika između A-92 i A-95, br. Iako su servisne stanice bio sam siguran da domaće A-92 motor, a ne prošlog mjeseca.

Uskoro moja žena će biti auto kupiti, a zatim testirajte Freefuel, nadam se, neće razočarati.

Andrey Pivovarov (Volgograd) EM>

vlastitu ribolov kompanije. Uglavnom rade na Kerch RYBOKOMBINAT. Nedavno počeli da koriste MagnuFuell. Pričvrstite ga na dizel prešao brod. Za ovaj smo momke da spasimo do 4 litre dizela na brod. Jedan dan rade 2-3 mora, ukupan broj brodova -. 10. Zato što je naš mali, ponekad posao trpi, smanjena ukupna potrošnja goriva po danu na 80-120 L. zaključite sami

Andriy Portnikov EM>

I Have a odnos sa Freefuel se dogodilo na taj način. Prva sumnje, tada još kupio za 1 800 RUB Etablirao se, bez ikakve pomoći sa strane – je glupost za mog, iskreno, u “krive” ruku. Onda nakon 100 km, procjenjuje se da je benzin bio da provede 200 …. manje u odnosu na prethodnu. Što se tiče povećanja konjskih snaga i drugi “fishechkami”, koje proizvođač tvrdi, ne mogu ništa reći. uštedu goriva, a ostatak ne zanima me

– važno.

Bilo je smiješno gledati u promotivni video, objavljen na službenoj web stranici zelene stil, zdrav čovjek stotinu poziva da postavite ekonomajzerom. Jer uz to, čak i dijete može učiniti.

Julia Jankov EM>

Zaključak MagnuFuel

Dakle, nakon razmatranja mišljenja stručnjaka i običnih vozačima, to je sigurno reći da Freefuel, u različitim stupnjevima, radi posao. Naravno, jake izjave o 20% od potrošnje goriva marketinga. U većini slučajeva, efikasnost ekonomajzera je 15%, mnogo ovisi o veličini motora. Ali, to je dovoljno da se izuzetno pozitivno iskustvo iz rada uređaja.

Ako ste već odlučili da počnete da štedite, traži ekonomičan popust odmah na zvaničnom sajtu. Kliknite na banner ispod:

Mira Bojević

Много се може рећи о њој, али можда је најважнија чињеница да је пажљива и импресивна. Наравно, она је такође дисциплинована, забавна и љубазна, али су у скраћеном испоруци, поготово имајући у виду да су помешани са захтевима добро.
Ипак, за њену пажљиву природу, за шта је тако добро. Пријатељи имају тенденцију да рачунају на њу и њен смисао за хумор кад год им треба навијати.

Наравно нико није савршен, а Ања има и низ мана у којима се такође бави. њена непромишљеност и презирљива природа не праве највећу компанију и стварају непријатне речи.
На срећу, тамна природа је ту да помаже у поправљању ствари када је то потребно.

You may also like...