Новости

Handy Heater – mišljenja, cijena, gdje kupiti, kupi sada,

& nbsp; Za razliku od većine, najhladniji period u stanu ili privatnoj kući – ne zimu. Zimi je sve spremno za hladno vrijeme – Centralno grijanje grije sat baterija, povezati u privatni sistem peći kuća grijanje ili Kindle. Ali u jesen, kada se temperatura zraka vani, na suncu, ne može biti iznad, nego kod kuće. Zidovi su hlađenje prije sezone grijanja još ima vremena, a soba je kul. Zbog toga, većina grijači kupio u međusezoni. Iako zimi postoje situacije kada je glavni sistem grijanja ne može da se nosi sa zagrijavanju prostorije, a temperatura je važno održavati udoban (na primjer, u tim slučajevima, ako kuća ima male djece). U ovoj situaciji, bez soba grijač ne radi – i onda se u pomoć portabl grijač Handy, koji pregled nudimo vašu pažnju.

Izgled i dimenzije Handy grijač

Prije da pažljivo ispita tehničkih parametara i mogućnosti uređaja, ukratko govorio o svom izgledu. Ovo je važno, jer je grijač Handy grijača je tako kompaktan, kao što je moguće da uređaj takvu moć. To znači da se može instalirati na pogodnom mestu kod kuće ili čak u uredu gdje postoji izlaz. Da, ako je potrebno, uređaj može čak i ponijeti sa sobom na posao ili na poslovnom putu. Dimenzije zgodan Hitura – 80х150х90 mm i težinom od samo 480 grama! Značajna razlika u odnosu na električne grijalice, težinu koja varira u rasponu od 4-6 kg. Uređaj je napravljen u crnoj boji.

U kutiji osim uputstva i grijača ništa, ali zaista ništa više je potrebno za rad uređaja.

As za stanovanje, napravljen je od izdržljive plastike otporne na toplotu, ugodan za dodir. Na lijevoj strani stroja je crveno dugme na, vrhu kontroler i tajmer / isključivanje temperatura, kao i mali ekran koji prikazuje stupanj.
na prednjoj strani kućišta korugiranih, to je skriven keramika grijanje element. Ispod njega izazvalo ime prijenosni grijača Handy grijača.
Na zadnjem panelu se nalazi stol sa glavnim karakteristikama potrošnje energije i utičnice. U nastavku su noge za zaključavanje u zid kada je priključen u utičnicu.
Što se tiče ergonomije i upotrebljivost, mi ćemo napomenuti 1 bod. Grijač nema žice spojiti na utičnicu. Utikač ide direktno iz organizma. Dakle, Handy grijač jednostavno se spaja direktno na električnu mrežu i toplinu ispunjava sobu. Ovo je vrlo zanimljiva odluka da se zagrije bilo gdje sada, postalo je lakše staviti telefon na punjenje.

Specifikacije soba grijač Handy grijač

Uprkos lagan, kompaktnost i štedljivost, uređaj je izuzetno moćan. Naravno, brzo zagrijati sobu je jedan Rovus Handy grijač ne radi, nego za održavanje ugodnu temperaturu u prostoriji 20-30 kvadratnih. M. da je sposoban.

Prednosti i nedostaci grijača Handy grijač

Jedna od prednosti smatra uređaja odaberite:

  1. kompaktnost i praktičnost. Grijač je tako mali i lagan da se može prevoziti i nositi bilo gdje. To će se lako uklopiti u uredu torbu. Osim toga, uređaj je vrlo jednostavan za korištenje -. Jednostavno priključite u utičnicu, bez žica
  2. Power i štedljivost. Za svoju veličinu Rovus Handy grijača je vrlo moćan. To je bez problema za održavanje optimalne temperature u prostoriji 20-30 kvadratnih M. Međutim, ako vaša soba je više, onda samo spojite 2 uređaja. Pa čak i da će biti jeftiniji od drugih grijalice. Na primjer, minimalnu potrošnju energije grejača Vitek je 750 W, i praktičan Hitura -. 400
  3. pouzdanost i sigurnost. Prijenosni grijač ima keramičkih grijača i visoke kvalitete, ohlađeni plastike koja eliminira mogućnost paljenja ili toplote predmetima u blizini. Osim toga tu je zaštita od pregrijavanja i regulaciju temperature.
  4. Tišina. Evo ga – najveći problem svih teplogeneratorov. U svom radu je nemoguće koncentrirati na bilo mentalnu aktivnost. Od pozadinske buke nakon nekoliko sati ušima zvone a ja ne znam šta je gore – da sedi na buku ili u hladnom. S grijačem Handy grijač to nije tako. U toku svog rada nećete čuti buku, i to je jedan od najvažnijih prednosti uređaja!

Podatci od ugodnom stvari koje smo također napomenuti ekran na vrhu koji prikazuje informacije o podešene temperature. Još jedna važna prednost je cijena, mi ćemo govoriti kasnije.

Što se tiče kontra, mi smo čak i zbunjeni. Da biste odredili, u istinu, ništa posebno. U forumima pisali o ograničenom položaju prilikom povezivanja (samo vertikalno). Pa, žalba ima pravo da postoji, ali u našem skromnom mišljenju, to je mali gubitak za tako veliki broj pogodnosti.

Ako previše žaliti, možemo napomenuti nedostatak različitih boja. Ako je kućište prijenosni grijača Handy grijač nije samo crno i boje ili s nekim obrascima, možda bi bilo bolje uklopljena u unutrašnjost. Međutim, za one koji vole jednostavnost, minimalizam i svestranosti, svakako ne smatraju da je to minus.

Cijena Handy grijač

Kao što je već rečeno, cijenu sobe portabl grijač Handy grijač je još jednu prednost. Obično tokom duge priče o prednostima svaki elektronski uređaj vezan očekivati ​​na kraju za sve to “dobro” će se oglasiti ništa manje impresivno vrijednosti, ali to nije naš ovom predmetu.

cijena grijača – …. A ako koristite posebna ponuda, možete kupiti Handy grijač za …., što se može smatrati vrlo dobar štednje.

Pročitajte io najekonomičniji grijalice.

Handy grijač recenzije prijenosni grijač

Naša utiske o radu ruci Hitaru general može nazvati pozitivnim, ali smo pročitali recenzije od drugih korisnika na fer i pošteno da shvate – da li pažnju uređaja, ako se nosi sa zadacima.

Evo jedan mišljenje od foruma:

Ipak preslab za zagrijavanje stana, ali sam spojiti u uredu na dnu utičnice i noge toplo sve vreme i niko ne vidi da imam grijač radi. Postoje tvrdnje u Skupštini, nešto u zvečka kada je odmahnuo je oko, i pisao o tome u online trgovini, gdje su kupili, ponudili su zamijeniti, ali sam odbio. Rade dobro sam sretan, pošiljke i primici žurbe nema vremena.

Postoje oni recenzije:

Snažan, mali, zgodan, ali moram da prodavci 2 tvrdnje sam imao Handy grijač sa nastavom samo na engleskom jeziku. Imao za pretraživanje Interneta. To nije dobro. Grijač možete kupiti ljude bez interneta ili kao poklon nekome. Šta da radim bez uputstava? Dakle, to je nemoguće. Druga stvar: Imam grijač prikazuje temperature u Fahrenheit i ne Celzijusa. Uključeno puta – vidjeti 60 predstave ja prifigel, a zatim je dodao temperatura je 90! Mislio sam da sam već slomljena nešto. Onda sam shvatio da Fahrenheit. Da rekonfigurisati ne može, morao je da nauči novi način. I interesantno: kolega na moj prijedlog, kupio je i sve je u redu – Engleski priručnik, ali stepen prikazuje dobro. U principu, nije jasno kako se to dogodilo i zašto.

Drugi mišljenje o Handy grijača:

Kupili smo ovaj grijač posebno za kupanje. Uključite ga za 1,5-2 sata prije kupanja bebe, jer živim u privatnoj kući, zgrada je nedovršena i kupatilu nema grijanje. Sa zadatkom bori, zagrijava normalno.

Usput, imajte na umu još 1 vitalne tačke. dosta foruma iskopanog smo o grijača, zgodan Lukava i našao je – gotovo svuda sa korisnicima komunicira sa prodavcima. Dakle, ako imate bilo kakve pritužbe ili pitanja, ne proći nezapaženo. Bilo je to ugodno iznenađenje. Jasno je da ne samo pokušavam da brzo prodati i zaboraviti, i poštuju svoje klijente i dati im nikakvu podršku.

Mira Bojević

Много се може рећи о њој, али можда је најважнија чињеница да је пажљива и импресивна. Наравно, она је такође дисциплинована, забавна и љубазна, али су у скраћеном испоруци, поготово имајући у виду да су помешани са захтевима добро.
Ипак, за њену пажљиву природу, за шта је тако добро. Пријатељи имају тенденцију да рачунају на њу и њен смисао за хумор кад год им треба навијати.

Наравно нико није савршен, а Ања има и низ мана у којима се такође бави. њена непромишљеност и презирљива природа не праве највећу компанију и стварају непријатне речи.
На срећу, тамна природа је ту да помаже у поправљању ствари када је то потребно.

You may also like...