Новости

Electricity saving box – mišljenja, komentare, cijena,

& nbsp;

Energosberegeniya uređaja: princip rada i kupca mišljenja

Struja Saving Box je uređaj za smanjenje potrošnje električne energije i zaštiti kućanske aparate od negativnih faktora koji utiču na ukupnu mrežu. Princip rada aparata je izgrađena o prijenosu dijela parazitskih opterećenja u aktivna snaga koja se koristi od kućanskih aparata se mjere i standardni merenje -. Brojila

efekat KRM – kompenzacija jalove energije omogućava smanjenje ukupne potrošnje energije smanjivanjem iznad glave, čime stvarne koristi opterećenja

.

mišljenja onih koji su već kupili ekonomičan energije i iskorištavanje je više od mjesec dana, potvrđuju smanjenje potrošnje električne energije. Osim toga, uređaj smanjuje parazitska opterećenja iz reaktivne snage, pri čemu manje trošenje motora kućanskih aparata -. Hladnjaci, perilice rublja, perilice posuđa

Da kupiti takav uređaj je u slučaju da kod kuće puno i često vodi uređaja sa asinkroni motori i razne induktora.

Idite na web-usluga

Struja Saving Box – u & nbsp; lažnih ili istina

?

Ekonomski Struja Svjetsko Box već privukao pažnju korisnika i stručnjaka. Real mišljenja o uređaju prilično kontroverzna, ali da se zaključiti da ovo nije kompletan varalica bezazlen kupac će omogućiti sveobuhvatne informacije o uređaju.

Pre kupovine, važno je znati kako se koristi kamera kako interpretirati upute za uporabu na šta da očekujem u stvarnosti.

Među velikim brojem uređaja za uštedu energije ekonomičan Struja Saving Box ima niz zanimljivih karakteristika:

 • male veličine i mogućnost ugradnje u bilo električnu utičnicu;
 • odsustvo izrečenih grijanje na radu;
 • jednostavan sistem kontrole – uređaj određuje trenutak kada treba nadoknaditi pojavu lažne opterećenja na mreži;
 • zgodan prikaz na prednjoj ploči samo dva dovela je da ukazuju na to da je oprema priključen i radi.

Da shvate da li je uređaj stvarne uštede energije i uštedjeti novac, morate razumjeti vrste opterećenja pulta i Princip rada uređaja u mreži.

zavojnice montiran u aparat proizvodi na magnetsko polje. Indukcijski motor stroj za pranje rublja ili za pranje posuđa, cirkulaciona pumpa grijanja, je sistem takvih mehanizama. Uz prolaz električne energije postoje tzv reaktivnog opterećenja i parazitske struje. To je neproduktivna potrošnja energije koja ide u grijanje uređaja, a ne koristi vlasnik i postepeno habanja tehniku.

Ekonomska djelomično upija opterećenja, akumulira energiju u nizu kondenzatora. Kada se radi indukcionog motora koristi izmjenične struje, to znači da je krug je prekinut 50 puta u sekundi. U tim trenucima je dio akumulirane energije se vraća na mrežu, čime je nadoknađena gubitak na namotaja.

stvarnu potrošnju električne energije, koja je osnovana od strane Registra je jedini aktivni opterećenja. Mjernog uređaja ne odgovara na lažne struje i reaktivne snage, jer oni nastaju samo u krug motora ili zavojnice. Ali njihovo porijeklo je povezana sa gubitkom energije i, prema tome, ukupna potrošnja raste.

Direktna razvod potrošač nije tu – ekonomična stvarno smanjuje potrošnju, ali ne i na istoj razini kao reklamirao. Da biste dobili efekt potrebno posmatrati nekoliko uslova:

 1. korištenje aparata na mrežu zajedno sa potrošačima, opremljen indukcijske motore je stroj za pranje posuđa i pranje, pumpe za navodnjavanje i cirkulaciju vode, crpne stanice lokalnih operacija, hladnjaci i klima uređaja;
 2. ako motori uređaja i economicaly nema inverter u skupljim modelima aparata ovih uređaja omogućavaju vam da kontrolu rada motora ili drugih zavojnica promjenom frekvencije, upijajući reaktivnog opterećenja;
 3. aparati i drugih uređaja rade u dugom modu – tipična situacija za rashladne uređaje i najmoćniji domaći potrošači, posebno hladnjaka i klima uređaja u ljeto;
 4. u jednom lancu s ekonomskim Ne Vrsta napajanja UPS UPS-online dvostruko inverter konverzije i automatsko prebacivanje na eko.
 5. OL>

  stvarnih troškova električne energije ovisi o pravilno organizovan šemu povezivanja uređaja. Mnogi kupci nakon mjesec dana korištenja uređaja napomenuti da je potrošnja smanjena za najmanje 5-7%.

  Kako bi smanjili troškove električne energije za pola u tom slučaju, ako se stalno omogućena samo kućanskih aparata sa motorima ili aktivne namotaja u krug, na primjer, moćan mikrovalna kompresora sa dugog perioda rada.

  U normalnim uvjetima koristite svjetla, računala, televizora i ostale opreme koja ne stvara veliki broj lažnih struja i to je izvor velike potrošnje.

  Kako bi potrošnja energije zaista smanjena, morate uključiti ekonomičan ne u bilo utičnicu, a prema određenom pravilu, čemu će biti riječi u nastavku u uputstvima za upotrebu uređaja. Ekonomičan postoji razvod i ne vara, samo je potrebno da se pravilno i ne koristiti za očekivati ​​čuda.

  mišljenja kupaca

  Mišljenje stručnjaka o uređaju za električnu energiju Saving Box online kontradiktorno, ali se može zaključiti da uz pravilno korištenje uređaja to stvarno radi. Nema čuda, ali za jedan uređaj sa velikim potrošnju energije, može smanjiti potrošnju za 10%.

  Ako ste očekivali da smanji potrošnju za komunalije, sticanje ekonomije energije će postati vaš najbolja investicija. To potvrđuju brojni mišljenja o tematskim forumima.

  Idite na web-usluga

  Cijena i gdje kupiti

  Electricity saving box štedi na računima za električnu energiju od 1690 rubalja po kvartalu sa prosječnom za rusku potrošnju porodice. To Studije sprovedene od strane Evropske tehničkih centara i specijalista u Rusiji. Statistički zapažanje objavljen na internetu onih koji koriste uređaj za više od tri mjeseca, pokazuju dobar učinak smanjenja potrošnje.

  Kupi ekonomičan Struja Svjetsko Box za dom, stan, garaža i radionica dostupan na zvaničnom sajtu proizvođača proizvoda ili njegovih predstavnika.

  jedinstveni uređaj je jednostavan i učinkovit alat za uštedu energije, potrebna kompleks aparata, posebno mašine za pranje rublja, klima uređaji, hladnjaci, perilice posuđa. Cijena uređaja za kupovinu na veliko i malo je u skladu sa široke potrošnje.

  Koliko je Struja Saving Box:

 • Moskva -. 1 690руб
 • Sankt Peterburg – 1 690руб
 • .

 • Jekaterinburg – 1 690руб
 • .

 • Omsk – 1 690руб
 • .

 • Kijev, Ukrajina -. 600 UAH
 • Dnepropetrovsk -. 600 UAH
 • Gomel – 40 white.rubles
 • Almati – 7100 tenge

instrukcije upotrebe

Upute za instalaciju i korištenje ekonomija Električna energija Saving Box:

 1. uređaj treba ugraditi u bilo koju utičnicu u kući ili stanu;
 2. biti sigurni da je LED emituju zeleno svjetlo;
 3. Brojač bravu na početku rada uređaja;
 4. uporedite svoje troškove električne energije sa bilo kojim od prethodni mjesec.
 5. OL>

  mišljenja od Electricity saving box pokazuju da čini se oseća princip ekonomije, ako priključite uređaj u tom lancu (grana) je stambeni ili kućne mreže koja zapošljava najmoćniji i konstantno omogućio uređaji – klima-uređaj, hladnjak, perilica mašina, pumpa.

  Dodatni proizvodi:

  Prednosti

  ekonomija Uređaj ne zahtijeva stalnu pažnju, kao i prikladan za korištenje:

 • uređaj radi u automatskom načinu rada;
 • kompaktno kućište i univerzalni konektor uključuju Electricity saving box u bilo kojem od domaćinstva izlaza;
 • može izabrati na vlast na osnovu po pojedinim grana ili cijelog stana -. Od 15 kW

Osim uštede energije efekat lažne impulsa, što značajno smanjuje trošenje vašeg aparata.

Idite na web-usluga

Video: Uređaj za čuvanje kutija za uštedu električne energije

Mira Bojević

Много се може рећи о њој, али можда је најважнија чињеница да је пажљива и импресивна. Наравно, она је такође дисциплинована, забавна и љубазна, али су у скраћеном испоруци, поготово имајући у виду да су помешани са захтевима добро.
Ипак, за њену пажљиву природу, за шта је тако добро. Пријатељи имају тенденцију да рачунају на њу и њен смисао за хумор кад год им треба навијати.

Наравно нико није савршен, а Ања има и низ мана у којима се такође бави. њена непромишљеност и презирљива природа не праве највећу компанију и стварају непријатне речи.
На срећу, тамна природа је ту да помаже у поправљању ствари када је то потребно.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *