Новости

Dynamite – aktivator ugriz, recenzije, komentare, cijena, Kako funkcionira?

aktivator zalogaj Dynamite je najbolji pratilac za modernog ribar. Bez obzira na sve cool opremu koju koristite, ima dana kada se ništa ne uhvate. Zašto se to događa? Možda zbog vremena, možda su ribe jednostavno ne gladni danas. Ali bez obzira na razlog, rješenje problema je i to se zove Dynamite.

Koristeći aktivator za ribe, morat ćete brinuti samo o jednoj stvari – da li da sve ribe u prtljažniku vašeg automobila

!

Dynamite obično koriste:

 • profesionalni ribolovci;
 • naučnici biolozi da mamac potrebne za kontrolu ribe u studiji;
 • vlasnici ribnjaka, aktivator povećava nagon hranjenja, što riba daje mnogo više potomstvo, i to mnogo brže raste.


Zanimljiva činjenica da je aktivator radi uvijek i svuda. Moguće je da se sa sobom na rijeci, jezeru, moru ili okeana. To je jednako efikasan za mora, rijeka, grabežljivog i mirno ribe. On će vam pomoći uhvatiti mnogo riba u bilo koje doba dana, u svim vremenskim uvjetima, ljeto, jesen i zimu i proljeće.

Jedno pakovanje aktivatora je dovoljno za 5-20 ribolov u zavisnosti od vrste ribe i željeni ulov.

Kako se aktivator grize Dynamite?

Dynamite – je utjecaj na ribe na fiziološkom nivou. Dodatak i sastojci uključeni u svom sastavu čine čak i dobro hranjene riba da jede sve više i više. Kao rezultat toga, veliki ulov u bilo koje doba i na bilo kojoj dubini ribnjaka!

aktivator zalogaj Dynamite je razvijen u 2015. godini Corporation “FishingBuy”, čije je sjedište se nalazi u naselju glavnom gradu Italije. U mješavini su inovativni bioveschestva djeluje direktno na mozak ribe. Oni su dobili u njeno tijelo kroz škrge vodom i aktivirati smislu hranjenja i stada.

Zanimljivo, ribe su u mogućnosti da miris Dynamite dalje od njega, odmah nakon udara aktivator riba u vodi. I čim se osjećaju da je instinkt ih šalje u potragu za izvor, i tako – samo da vas kukast! Dok miris mamac je fish’ll plivaju ne jedan, pod djelovanjem mamac vrsta će se okupiti u jata i kreću, vođen instinktom stada

Možda će vas zanimati i:. Magnetna četka za pranje prozora prozor Wizard

Akcija Dynamite na ribe je vrlo sličan efekat Valerian na mačke. Riba se praktično “pročitao” tri stvari koje su se pojavile u isto vrijeme osjećanja:

 • tuposti straha;
 • oštar porast apetita;
 • stada.

Kako koristiti Dynamite?

Upute za upotrebu Dynamite će varirati ovisno o vrsti ribolova koja vam se dopada. Ako je mirno ribe (šaran, karaš, tolstolobika), aktivator zalogaj pometnju u mamac, si zaspao oko sat vremena prije nego ribolov.

Pa, ako je sastav takav mješavina će uključivati ​​torte ili drugog proizvoda od recikliranog sjemena. Dynamite doza je 1 kesica po 2,5 kg mamac. Nije nužno da koriste čitav paket odjednom, možete ostaviti neke tekućine prije sljedećeg pecanja.

aktivator grize radi dobro kad hvatanje riba grabljivica koje se okreću. Da bi se poboljšala efikasnost ribolov, samo treba tretirati Wobbler ili kašiku tečnosti iz vreća s Dynamite. Onda možete baciti se okreće i nakon nekoliko povodac čekati na ugriz.

Dynamite često se koristi u kombinaciji sa živim mamcima. Za ovaj kesica aktivatora da raspusti u čaši vode i ispustio mamac za 1-2 sekunde neposredno prije stavljanja na udici.

Najviše Detaljne upute za upotrebu mogu se direktno naći na ambalaži sa Dynamite.

Testiranje aktivator zalogaj Dynamite

Testiranje Dynamite je provedeno na domaćem proizvodu u Italiji. Kao što je napisano u magazinu “Pescare” za 2015. godinu, koji je u potpunosti posvećen vijesti ribolov okidač grickati pozvani da isprobaju pobjednicima takmičenje u ribolovu.

Rezultat šokirani ne samo ribari, ali i sudija. Činjenica da je u samo 2 sata bili su u stanju na svoju opremu uhvatiti više ribe nego u prethodnih 12 sati takmičenja. Prije toga, ovaj efekat se ne daje bilo koji mamac, čak i od onih u radnji su nevjerojatan novac (sa upitnim kvalitete).

Kupi Dynamite Plaćanje nakon prijem robe

prednosti Dynamite:

 • aktivator ima pristupačnim cijenama, to će platiti za sebe na prvom ribolov;
 • mamac posjeduje certifikat kvalitete omogućava da ga koristi u Europi i na cijelom teritoriju Evropska Federacije;
 • stvari u vrećama je siguran za ljudsku sastav ulovljene ribe možete jesti ili prodati, jer je uvijek u višak;
 • proizvod je službeno priznata kao najefikasniji aktivator za ribolov

Možda će vas zanimati:. Pregled vibrolance X-Vibe: muziku sve stavke

sastav Dynamite

točne formula aktivatora se klasifikuje, ali je poznato da ona sadrži sastojke kao sto su:

 • riba – je spojni element, i omogućava mamac plivati ​​dalje od mjesta hvatanja;
 • čestice konditorske;
 • dodataka, uzrokujući Udruženje ribe sa svojim prirodnim hrane;
 • attractant – supstance, njegova miris privlači ribu za milja

.

Komentari kupaca Dynamite

Sudeći po mišljenja na forumima, strastveni ribar, na društvenim mrežama i specijalizovane sajtove, aktivator ugriza Dynamite stvarno radi. Ono što je najvažnije, strogo pridržavaju uputstava, a onda će ona tražiti mjesto gdje ste ribolov.

Usput, istina je mišljenja potvrđuje i činjenica da je svaki novi kupac Dynamite postaje naš stalni gost. Ako je mješavina je toliko efikasan, zašto ne koristiti na svakom pecanju?

U paketu ćete pronaći 2 metalik torbe (5 do 7 mm veličine) ispunjena Dynamite u iznosu od 5 ml svaka. Radi lakšeg korištenja i skladištenja svaki od njih je dodatno pakiran u brendiranim vodootpornu.

Zapamtite, aktivator grizu Dynamite Effect proizvodi se samo u tekućem obliku. Nemojte da vas zavara prevaranti koji prodaju lažne prah.

Da kupi Dynamite trebate koristiti obrazac naloga na sajtu. Trebalo bi uključiti svoje ime i broj telefona, a zatim za oko 15 minuta, morate se obratiti stručno društvo Manager i razjasniti sve detalje u vezi isporuku narudžbe. Pakovanju sa aktivator ugriza može ići od 2 do 15 dana, sve ovisi o regiji u kojoj živite.

Za sada je cijena aktivatora se smanjuje, tako da ne ustručavajte se dugo, a da bi sebi Dynamite uzorak paket. Garancija da ćete biti zadovoljni sa ribolova i budite sigurni da kažem prijateljima kako si pecanje je postigao takav ogroman uspjeh!

Mira Bojević

Много се може рећи о њој, али можда је најважнија чињеница да је пажљива и импресивна. Наравно, она је такође дисциплинована, забавна и љубазна, али су у скраћеном испоруци, поготово имајући у виду да су помешани са захтевима добро.
Ипак, за њену пажљиву природу, за шта је тако добро. Пријатељи имају тенденцију да рачунају на њу и њен смисао за хумор кад год им треба навијати.

Наравно нико није савршен, а Ања има и низ мана у којима се такође бави. њена непромишљеност и презирљива природа не праве највећу компанију и стварају непријатне речи.
На срећу, тамна природа је ту да помаже у поправљању ствари када је то потребно.

You may also like...