Новости

Bluronica – mišljenja, komentare, cijena,

urednici našeg portala je pažljiv u novinama kozmetičkom tržištu, pa smo skrenuli pažnju na aktivno oglašavaju na internetu “, kompleks od hijaluronske kiseline” koji je izazvao pometnju kod žena kao djelotvoran pravni lijek za bore i za pomlađivanje kože.

prodavac pozicioniran svoj proizvod kao “profesionalni kozmetički proizvod sa aktivnim svojstvima protiv starenja za osobe starije od 30 godina.” Glavni proizvod je “gel Bluronica kiselina i kolagen”, koji se često se naziva i “Gel aktivator Hyaluron” .A serum ide kao poboljšati djelovanje gela.

  • jasno izglađuje bore,
  • ispravlja lice kontura,
  • ujednačava ten,
  • uklanja pigmentaciju
  • sprečava nedostatak kolagena,
  • vraća starenja kože,
  • zaglađuje ožiljke.

Bluronica: analiza sastava

Gel aktivator Bluronica sadrži, kao što je navedeno od strane prodavatelja, ne samo da hijaluronska kiselina, ali kolagen, amarant ulja i vitamina kompleksa. Bez obzira na to koliko smo se trudili, nismo mogli naći nigdje detaljan sastav sastojaka -. Ono, u šta proporcija, koncentracija koja sadrži aktivator gel s hijaluronskom kiselinom

prodavaču su navedeni samo “aktivni” sastojci, koji su neophodni za oglašavanje proizvoda. Kompletna struktura je skrivena i nepristupačan za potrošača. Želim da se izjasni o sadržaju najmanje od navedenih komponenti:

  • Hijaluronska kiselina (ha) u pravilu treba stimulirati funkciju fibroblasta, koji sintezu kolagena i elastina. Ali je činjenica da je njegova efektivna koncentracija u sastavu bi trebao biti 0,5-1,5 posto. Bluronica ne sadrži podatke o koncentraciji bilo kojih sastojaka. Drugi važno je veličina molekula hijaluronske. Činjenica je da se na funkciji fibroblasta i proizvodnju kolagena utječe samo male molekularne hijaluronske kiseline – sa molekula veličine od 50.000 do 130.000 daltona. Osim toga, veličina molekula prodire kroz kožu. Običan molekula ha imaju puno 25.000.000 daltona, i kvalitetan proizvođač posebnom tehnologijom razbiti ovih velikih molekula u manje fragmente. Kvalitete certificirane proizvode sa ha – ima oko 2500-5000 rubalja. Malo je vjerovatno da ćete biti iznenađeni da proizvođač Gel proizvodu aktivator Hyaluron -. Ne ukazuje ne samo koncentracija HC, ali i molekularne veličine hijaluronske kiseline u sastavu oba proizvoda Hyaluron kompleks
  • kolagena molekula kolagena je također vrlo velike molekule i stoga nisu u stanju da prodre u kožu. Stoga, visok proizvođači kvalitete koriste tehnologiju hidrolize kolagena molekula na manje fragmente, koji su u stanju da prodre u kožu. U ovom slučaju proizvođač kaže o sadržaju hidrolizovanog kolagena. Pitanje je šta kolagen je Hijaluronska univerzalni gel aktivator je vjerojatno retoričko.

Važno: , ali to nije sve … Stvar je u tome, pa čak i hidrolizirani kolagen niti sadržaj hijaluronske kiseline u Generale, ne možemo smanjiti dubinu bora, ni resorpcije ožiljaka. Sve je to nemoguće. Jedini vanjski način bora, efekat koji je dokazano u studijama se sredstva po osnovu aktuelnih retinoidi (na primjer, krema Retin-A).

Istraživanje koje se odnose na najefikasniji način ožiljaka su pokazali da se takva sredstva mogu samo smanjiti rizik od njihovog obrazovanja, i to samo ako je korištenje takvih sredstava kao preventivno održavanje, odnosno, odmah nakon ozdravljenja oštećenja kože. Kada je već formirana ožiljak, čak i testirani serumi (npr gel “Dermatix”.) – nisu vrlo efikasne

Alarmantni kontraindikacije Bluronica

Obično, sredstva s hijaluronskom kiselinom za vanjsku upotrebu nemaju nikakve kontraindikacije i neželjeni efekti. Dakle, vrlo prestrašen postojećih kontraindikacija, kao što je objavljeno od strane prodavatelja, i bez sumnje zbog sastava koji se ne objavljuju …

Kontraindikacije za korištenje Gel aktivatora Bluronica -.
→ trudnoća
→ dojenja,
→ dobi od 25 godina

Gel Bluronica kiselina i kolagen: mišljenja

Na web stranici proizvođača na mišljenja “dermatolog-kozmetičar najviše kategorije”, koji obećavaju intenzivne lifting kože, brzo obnavljanje starih ćelija, ravnanje duboke bore, smanjuje ožiljke i ožiljke u generalni … proizvođač jasno jeste ne ustručavajte se da prenese gotovo svi problemi moderne kozmetologije, riješiti neke od njih nisu ni jedan, čak i najozbiljnijih evropskih proizvođača.

Proizvođač i online prodavaca pažljivo zaobiđe sljedeća pitanja –

Kupi ovo čudo u serumu može biti samo online samo iz jednog razloga – ovaj proizvod Nema certifikata, to nije ni u serumu pa čak ni Bud. Tako da je distribuiran ilegalno i to samo putem Interneta. Proizvod je sigurno napravljen ni u Kini, ali vjerojatno u podrumima predgrađa.

Što se tiče Hijaluronska gel Bluronica kiselina i kolagen – nije pronašao ni kontakt informacije ni proizvođač niti njegov povezanih prodavaca. Uprkos nedostatku važne informacije, oglašavanje web stranice je vrlo lijepo uređena mišljenja korisnika.

mišljenja kupaca na sajtu prodavca – Bluronica

Bluronica – mišljenja na sajtu prodavca, kao i svaka reklama, je strogo pozitivna i entuzijazma, ali ne i bez greške:

Jasno je da oglašivača i samog prodavatelja pokušavali o proizvodu Bluronica univerzalni gel aktivator za pisanje mišljenja folk jednostavnim jezikom, dajući utisak relevantnosti i učinkovitosti Hyaluron kompleksa. Međutim, gel aktivator Hyaluron -. Kanal nije pronađen, kao prodavac, po svemu sudeći, pažljivo ih uklanja iz njegovog mjesta za očiglednih razloga

Bluronica Cijena: gdje kupiti

Imajte na umu da Bluronica cijena je prilično visoka i 2 proizvoda. I.e., gel aktivator, hijaluronske kiseline i kolagena mogu se kupiti samo uz intenzivan serum, i to samo na sajtu “hijaluronske kiseline kompleks”.

Za 2 boce 30 Cijena ml će biti … sa stalnim sezonski popust.

& nbsp;

Mira Bojević

Много се може рећи о њој, али можда је најважнија чињеница да је пажљива и импресивна. Наравно, она је такође дисциплинована, забавна и љубазна, али су у скраћеном испоруци, поготово имајући у виду да су помешани са захтевима добро.
Ипак, за њену пажљиву природу, за шта је тако добро. Пријатељи имају тенденцију да рачунају на њу и њен смисао за хумор кад год им треба навијати.

Наравно нико није савршен, а Ања има и низ мана у којима се такође бави. њена непромишљеност и презирљива природа не праве највећу компанију и стварају непријатне речи.
На срећу, тамна природа је ту да помаже у поправљању ствари када је то потребно.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *