Новости

Besprijekoran je najbolji epilator za lice opis, mišljenja i koristi epilator,

depilaciju za lice Flawless rješava jedan od gorućih problema mnogih djevojke – uklanjanje suvišnih dlaka iz kože. Čak je i mekana i svjetlo dlake na gornjoj usni, obraza i brade kao smetnja i uznemiravanja djevojčica. I od teških i tamne kose definitivno želim da riješi. Brijanje mašina – loša odluka. Efekat traje kratko vrijeme, 1-2 dana kosa raste ponovo, tamnije i deblje. Flawless je novi zgodan rješenje koje zamjenjuje skupe tretmane i redovne izlete u kozmetičarka.

Posebna cijena !!!. Kliknite i vidite !!!

Flawless depilaciju za lice: opis uređaja i njegove prednosti

Flawless – epilator za lice u obliku ruža za usne. Takav uređaj je prikladan za korištenje kod kuće, na poslu ili na putu.

koristi od epilator, Flawless:

 • brzo uklanjanje dlaka na koži;
 • bol u postupku;
 • ne zahtijeva dodatne AIDS, kao što su gelovi, pjene i kreme;
 • radi na baterije, tako da se može koristiti čak i kada ne postoji izlaz;
 • uređaj ima pozadinsko osvjetljenje u slučaju lošeg osvjetljenja u sobi;
 • zgodan format uređaja omogućuje da se stavi u torbu i nositi sa sobom;
 • uklanja čak i minimalno regrown i tanke dlačice.

Da kupim epilator za lice Flawless samo preko predstavnika kompanije Finishing Touch. Sada možete otići na web stranicu https://obzornash.ru/flawless/, saznajte više o epilator Flawless i kupite je.

Upute za upotrebu epilator Flawless

Za korištenje epilator Flawless vrlo jednostavno:

 • očistiti kožu od šminke i ručnik suho;
 • uključite uređaj i prevlačenja se na površini kože iz koje želite ukloniti kosu;
 • čvrsto gurnite epilator na kožu, ali ne vrše pritisak;
 • procijeniti rezultate, ako je potrebno ponovite uređaja na problematična područja kože.

Nakon korištenja uređaja glavu treba biti jasno iz kose i kože s posebnim kistom koji je uključen. Koristite epilator u bilo koje vrijeme kao ponovni rast kose.

depilaciju za lice Flawless: korisnički mišljenja

Kompaktan i praktičan uređaj za uklanjanje dlačica na licu napravio dobar prikazivanje među djevojkama različitih uzrasta, evo nekih mišljenja o Flawless:

Olga (26 godina)

Od mladosti patim tamne kose iznad gornje usne. Tamna gruba gusta dlaka na licu i nogama – ovo je moj “nasleđe” od tate. U dobi od 17 je počeo da se brije kosu iznad usne, nije bilo drugih sredstava i mogućnosti da ode u kozmetičar, previše. Sa 23 godina uklonila kosu u kozmetici, ali oni rastu ponovo i ponovo platiti. Umoran. Odlučio sam isprobati epilator Flawless. Bojim se da ću ići sa iritacije na licu, ali ne! Sviđa mi se ovaj uređaj savršeno odgovara. Preporučujemo.

Marina (30 godina)

Radim kao šminker, blisko sarađuju sa djevojkama u salonu, i želim da izgleda savršeno, jer je to u lice mog klijenta da sudim moje profesionalnosti. Dugo vremena sam bio zabrinut o svjetlu fuzz na obrazima i na gornjoj usni, on nije dozvolio savršen da nanesete šminku. Odlučio sam isprobati epilator Flawless, a sada se mnogo više samopouzdanja.

Light (18)

Cool, ugodan i lijep uređaj! Sviđa mi se.

Mira Bojević

Много се може рећи о њој, али можда је најважнија чињеница да је пажљива и импресивна. Наравно, она је такође дисциплинована, забавна и љубазна, али су у скраћеном испоруци, поготово имајући у виду да су помешани са захтевима добро.
Ипак, за њену пажљиву природу, за шта је тако добро. Пријатељи имају тенденцију да рачунају на њу и њен смисао за хумор кад год им треба навијати.

Наравно нико није савршен, а Ања има и низ мана у којима се такође бави. њена непромишљеност и презирљива природа не праве највећу компанију и стварају непријатне речи.
На срећу, тамна природа је ту да помаже у поправљању ствари када је то потребно.

You may also like...