Правила уређивачке странице

Сајт је сајт за здравље, фитнес и лепоту. Мисија сајта је да пружи својим клијентима најновије вести и исправке које су тачне. Садржај на сајту је практичан и релевантан за различите теме о здрављу, фитнесу и лепоти.

На сајту је неколико тема које покривају све од информација о здрављу до савета за љепоту. Читаоци сајта могу да изаберу здравствене информације које су за њих најрелевантније. Информације достављене на вебсајту такође су филтриране како би се применило на лично здравље корисника.

Иако су информације садржане на веб страници тачне и релевантне за различите здравствене проблеме, пацијенти треба да се придржавају упутстава свог лекара. Сајт помаже само допуњавању информација које пружа здравствени радник. Пацијентима се савјетује да траже стручне савјете о темама и питањима која су прочитала.

Следећи критеријуми који Сајт користи за креирање првобитног садржаја:

Релевантност стронг>
Ово покрива питања која могу утицати на управљање здрављем појединца. Обухваћено је неколико тема и могу укључивати лансирање лекова и производа, коментаре стручњака, опозива и упозорења и вијести о здрављу.

Клинички значај стронг>
Садржај који се овде налази заснива се на најновијим налазима медицинских истраживања који су објављени на различитим познатим медицинским веб страницама.

Трендови стронг>
Под овом категоријом обухваћено је неколико сезонских интереса. Теме које се налазе у категорији трендова укључују сезоне алергије, љетну сигурност, прехладу и грип. Друге теме које би могле бити обухваћене укључују Здравље здравља срца и свесност рака дојке.

Садржај који се налази на овој веб страници је јединствен и поуздан. Интернет страница о здрављу и љепоти је фокусирана на пружање својих клијената ажурираним и тачним информацијама о здрављу и фитнесу.

Здравствене вести и приче које су обухваћене на сајту засноване су на избору уредника. У чланцима пронађеним на сајту налазе се интервјуи истраживача из области медицине, као и научни експерти.

Уредничка политика

Одговорност новинара је да клијентима пруже информације које су тачне и јединствене. Од писаца се очекује да својим читаоцима доставе само вијести и референце који су јединствени.

Независност уредника

Сајт се фокусира на то да буду фер и тачни у свом извјештавању.

Уредничка политика за особље које ради на сајту:

Сајт је независни медији чији је циљ пружити својим читаоцима информативне и едукативне материјале који су и професионални и непрофесионални. Садржај који се налази на сајту је тачан и без утицаја.

Медији за медије захтевају да редакцијско особље обелодањује све интересе које они могу имати са било којим лијеком, медицинским уређајем или компанијом у здравственој индустрији. Информације о особљу се онда пружају непосредном надзорнику у тренутку регрутовања нових запослених. Надзорник је обавезан да утврди да ли интереси могу представљати сукоб и могу се уклонити.

Уредништво је одвојено од оних који су спонзорисани или партнери како би спречили било какав утицај на информације. Сваки од редакција има одговорност да пружи тачне и релевантне информације о најновијим темама. Новинари су одговорни за тражење прича или експертских интервјуа. Писци такође налазе објективна мишљења о различитим темама које долазе од квалификованих стручњака. Кроз ово, Сајт обезбеђује етичко понашање међу својим особљем.

Процес доласка с вијестима и оригиналним чланком

Новинари су обавезни да изађу на дневни буџет сваког радног дана. Дневни буџет би требало да садржи најновије вести из познатих здравствених часописа, најава федералних здравствених организација и анализе о најновијим трендовским здравственим темама. Од здравствених новинара се очекује да траже мишљења од истакнутих медицинских лидера о различитим питањима. Уредници особља пажљиво прегледају оригиналне чланке пре него што буду објављени на веб локацији.

Лиценцирани садржај

Старији уређивачки уредници су задужени за преиспитивање политика и процедура пре објављивања здравственог садржаја од трећих страна. Преглед је учињен како би се спријечило настанак сукоба интереса. Процес осигурава да је лиценцирани садржај релевантан, ажуриран и тачан.

Спонзорирани садржај и реклама

На веб-сајту се налазе дугмад, садржај, банери и значке које су означене као “спонзорисане”. Други могу бити означени “од нашег спонзора” или “огласа”. Садржај не подлеже уређивачкој политици. Садржај који је обележен “од нашег спонзора” подлеже утврђеном смерницу.