Политика оглашавања сајта

сајт је успоставио смернице које су усмјерене на управљање различитим аспектима оглашавања на веб страници. Смернице такође укључују веб локације и мобилне апликације које су усмерене на потрошаче. Веб странице и апликације за мобилне уређаје усмерене на потрошаче одређују наше оглашивачке мреже и заснивају се на интересима корисника који одређују те ад мреже.

Смернице садржане у политици рекламирања покривају неколико питања, као што су одобравање реклама од стране медија, како се огласи морају приказивати на веб страници, и како се уклањају рекламе садржане на страници. Само особље са локације има дискреционо право да предузме било коју од ових активности. Одговорност медија је да тумачи и спроводи политику. сајт такође има право да промени политику оглашавања у било које време када сматра потребним.

Следеће су смернице политике оглашавања

Сајт има искључиво дискреционо право да одреди врсту оглашавања која ће бити прихваћена и приказана на веб локацији. Важно је напоменути да рекламе које су објављене на сајту нису гаранције за компаније које производе, дистрибуирају или оглашавају оглашене производе или услуге.

Сајт не одобрава рекламе које нису тачне. Оглашавање би требало да буде тачно и учињено на професионалан начин да буде прихваћено.

Оглашавајуће категорије које нису дозвољене

Сајт неће прихватити нелегалне или “непријатељске” производе. Сајт задржава право да утврди шта сматра “непожељним” производима.

Материјали који промовишу дискриминацију или исмијавање особе или групе појединаца на основу личних разлога неће бити прихваћени. ли>
Оглашавање на алкохол неће бити прихваћено. ли>
Било који лажни, погрешни или увредљиви материјал неће бити прихваћен. ли>
Материјали који усмеравају свој садржај на дјецу млађу од 13 година неће бити прихваћени. ли>
Порнографски садржај неће бити прихваћен. ли>
Медији или поруке које су категоризиране као “М” оцењене видео игре или садржај неће бити прихваћене. ли>
Производи или услуге који нису разумни неће бити прихваћени. ли>
Поруке и медији који садрже тврдње без икаквих доказа неће бити прихваћени. ли>
Оглашавајуће јединице које превазилазе дефинисани простор неће бити прихваћене. ли>
ул>
Сајт такође диференцира оглашавање, спонзорисани садржај и уређивачки садржај. Као резултат тога, сваки од типова садржаја третира се као посебан ентитет са различитим смјерницама.

Када читалац кликне на један од реклама, он или она ће бити повезани са релевантним спонзорираним областима садржаја који су под именом веб странице.

Сајт задржава право да одреди како се приказују резултати претраге за било коју кључну реч или тему. Садржај ће бити приказан заједно са својим изворима. Спонзорисани садржај ће бити означен као такав, а исте смернице важе за друге информације које се филтрирају.

Сајт такође прати правила и смјернице који се пружају у Гоогле огласима и повезују их на одговарајуће веб странице.

Садржај треће стране би требало да се придржава смернице за оглашавање, док се садржај за етикетирање регулише одређеном политиком сајта. Оглашавање није намењено директном повезивању са било којим контактним информацијама, као што је регистрација или страница за снимање е-поште.

Сајт задржава право да одобри објављивање било које рекламе. сајт може одлучити да прихвати, одбаци, откаже или уклони оглашавање у било ком тренутку. У случају отказивања, уклањања или одбијања, обезбјеђује се хитно обавештење.

Оглашавач је обавезан да се придржава свих домаћих и страних закона који се односе на локацију. Прописи могу укључивати све легенде, изјаве и обелодањивања која су потребна у законске сврхе.

Оглашавање не би требало да садржи ознаке, пикселе, флешне контејнере или било који други тип софтвера који прикупља информације. Колачићи, беацони или друге информације ће бити филтрирани како би се мрежа заштитила од било каквих претњи. “