Полиса спонзора сајта

Сајт цени чињеницу да компаније које производе производе имају значајан утицај на здравље потрошача. Спонзорство Сајта долази у виду оглашавања, што омогућава Сајту да пружа своје читаоце информативним и релевантним садржајем бесплатно.

Сајт се фокусира само на пружање могућности спонзорима да своје производе и услуге пласирају потрошачима.

Мрежа има за циљ стварање платформе коју читаоци могу користити за оснаживање. Спонзорска политика омогућава мрежи да настави да расте и шири. Образовни садржаји пронађени на сајту образују читаоце који им омогућавају да информишу здравље и животни избори.

Сајт говори о различитим темама укључујући физичку активност, здраво исхрану, сигурност и превенцију и благостање. Мрежа такође пружа читатељу савјете о томе како постићи добро уравнотежен и здрав начин живота.

Циљеви сајта

Мрежа има за циљ побољшање здравља читалаца из целог света пружајући им образовне садржаје за здравље.
Сајт се фокусира на развијање поузданих и релевантних материјала и алата за здравље. Садржај образовања треба да буде заснован на чињеницама, новијим истраживачким радовима и здравственој статистици.
Мрежа се такође фокусира на слање позитивних здравствених порука читаоцима.

Уредничка политика и развој садржаја

Према политици мреже, садржај је написан и прегледан од стране квалификованих уредника у било ком тренутку.

Откривање Аффилиате компензације

Обелодањивање се односи на веб страницу мреже, укључујући, али не ограничавајући се на мобилне и онлине верзије сајтова сајта. Објелодањивање је пружено како би се открило финансијски однос мреже са својим подружницима, спонзорима, оглашавачима и другим трећим странама који се појављују на веб страници.

Неки од чланака на сајту су повезани са одређеним услугама и ресурсима који се фокусирају на изградњу и промовисање брендова и производа. Мрежа припада појединачним изабраним аффилиате програмима. Она врши провизију када се читалац одлучи да купи преко обезбеђених аффилиате линкова. Сајт у потпуности открива њихов однос са оглашивачима и увјерава читаоце да било који финансијски подстицај не утиче на оно што је објављено о производу или услуги.

Подружнице су подложне промени у било ком тренутку када се сматра да је потребно. Читаоци могу послати било која питања, коментаре или забринутости особљу на сајту путем онлине форме. Корисници такође могу постављати питања пре него што изврше куповину преко аффилиате линкова који су наведени на веб локацији.

Читаоцима се саветује да не користе информације дате на вебсајту као замену за професионалне медицинске савјете или лијечење за било које здравствено стање. Информације садржане на веб локацији не би требало користити за дијагнозу или лијечење било којег здравственог стања без консултовања квалифицираног медицинског стручњака.