Откривање Аффилиате-а

Погледајте нашу потпуну објелодањивање подружница за надокнаду и пласман огласа за генерирање прихода.

Такође ћемо имати нашу ажурирану верзију за уређивачку, рекламну и спонзорску кампању из 2018. године.

У нади да ћемо бити у складу са смерницама СЗО, желимо да будете свесни и молимо да преузмете следеће информације о огласима и производним линковима на овом сајту:

Било који / сви линкови на лицу места (већина наших повезивања је интерна да додате вредност претраживања за дати производ / корист) су аффилиате линкови за које можемо добити малу провизију од продаје одређених ставки (цена ће остати иста за вас ).

Покретање веб сајта има сродне трошкове и захтјеве за хостинг, како би се одржале ове рекламе и аффилиате линкови су начин на који би се надокнадили ти трошкови.

За све аффилиате везе са производом (не нудимо директне производе) то је нешто о чему смо користили или истражили, и подржавамо или препоручујемо чак и без накнаде.
Наћи ћете да је велики део нашег садржаја фокусиран на свеобухватно здравље и добробит, али пажљиво чувајте све што изгледа да би могло побољшати или нагласити рјешење за бољи живот и квалитет живота.

За потпуну транспарентност имамо огласе на врху, бочној траци, садржају и дну чланака. Трудимо се да сваком и сваком од наших цењених виртуелних посетилаца дамо бољи одговор него пре него што нас посетите. Квалитет је одувек био наш приоритет, тако да желимо оптимално дјеловати с пуно транспарентношћу о нашем оглашавању и моделу прихода.
Молим вас да нас контактирате и да нам кажете како да побољшате. Овде смо да помогнемо (и заштитимо) ваше здравље и добробит пружањем начина да људи размене искуства или постављају питања о широком спектру практичних производа и решења која побољшавају живот.