Одрицање од одговорности

Информације садржане на овој веб страници су намењене искључиво у образовне сврхе. Савет, идеје и ставови изражени на сајту не би требало да служе као замена за праве савете од медицинског професионалца.

Иако су аутори и издавачи уложили све своје напоре у осигурању тачности информација садржаних на овој веб страници, природа научне теорије и анализа допунских средстава подразумијевају флуктуацију и промјену. Стога не можемо гарантовати потпуну тачност чињеница садржаних на овој веб страници.

Као резултат тога, ни аутори нити издавачи ове веб странице не би требали бити одговорни за било који изостављен, некомплетан или датиран материјал.

Штавише, аутори на овој веб страници неће бити одговорни за ситуације у којима читалац добија различите резултате од употребе хемикалије него што је приказано у водичима. Пошто изван варијабли и појединачни фактори често мењају ефикасност било ког додатка, резултати могу варирати.

Одрицање од одговорности:

При читању ове веб странице преузимате све ризике везане за кориштење савјета, података и сугестија уз пуно схватање да сте искључиво одговорни за било шта што се може десити као резултат тога што ће те информације учинити на било који начин, без обзира на ваше тумачење савета.

Сајт: правно одрицање одговорности и изјава о одговорности

Сајт је сајт који служи за пружање свеобухватне анализе, водича и прегледа за најпопуларније суплементе који се пласирају широм свијета. Због повећане потрошње и ризика од конзумирања додатака у 2018. години, постало је важно да ми, као организација, јасно разјаснимо наше правне ставове, обавезе и обавезе.

Природа посла у којој се налазимо, да образујемо људе, захтева да наши читаоци не разумеју само оно што радимо, већ и како се та дужност уклапа у већи обим америчког и међународног права у целини. Као такав, у овом водичу ће бити приказане законске обавезе, изјаве и обавезе Сајта.